Catalunya Diari

RECEPTA: Cassoletes de xocolata blanca i gerds

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Les cassoletes de gerds de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu ens ensenya aquest dijous com elaborar unes delicioses cassoletes de gerds | Dolors Mateu

Les cassoletes que ja venen comercialitzades es poden emprar per aperitius, són còmodes d'usar i la seva presència a la taula queda molt bé. Admeten molts farcits, també de dolços. Així doncs, la Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recepta amb aquestes cassoletes que agradaran, de ben segur, a tota la família.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 10 cassoletes

30 gr. de xocolata blanca

170 cc. de crema de llet

2 g de gelatina en fulla

10-12 gerds

sucre glacé

 

Elaboració

Poseu en remull en aigua freda la gelatina durant uns 10 minuts. Mentre escalfeu 100 cc de crema de llet i desfeu-hi la xocolata blanca, remoure bé. Reserveu. Escalfeu els 70 cc de crema de llet restant i desfeu-hi la gelatina remullada ben escorreguda. Remeneu perquè es desfaci.

 

Barregeu bé les dues preparacions: la de la xocolata i la de la gelatina. Deixeu temperar i ompliu les cassoletes guardant-les en la nevera perquè acabin de refredar-se i es solidifiqui la xocolata. Abans de servir decoreu amb un gerd, una fulla de menta i tireu per sobre sucre glacé.

 

L'apunt

El nombre de cassoletes és orientatiu, ja que depèn de la mida d'aquestes i de la quantitat de xocolata amb què les omplim.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari