Catalunya Diari

RECEPTA: Coca aromàtica de carabassó i formatge

La recepta de la setmana de la Dolors Mateu

La coca aromàtica de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquest tipus de coques m'encanten tant com aperitiu, en racions petites, com per un sopar. Són perfectes per quan vénen amics a casa i és que són bones!!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 4/5 persones

1 carabassó

250 gr. de formatge de cabra en rulo

Per a la massa:

¼ kg. de farina

½ c / c de sal

1 c / p rasa de llevat sec

25 cc. d'oli

100-130 cc. d'aigua

Farigola, romaní, orenga

Pebre negre

Elaboració

Fer la massa: barregeu farina, llevat, i una mica d'aromàtiques. Afegiu l'oli i l'aigua que l'anireu posant a mesura que la massa la demani, en una batedora i si és a mà en un recipient. Pasteu uns 5 minuts, deixeu-la reposar tapada 30 minuts en un lloc càlid. Esteneu la massa deixant-la molt fina, talleu trossos no molt grans, pinteu amb oli i la poseu al forn a 180°, 5 minuts.

Talleu el carabassó a tires fines, col·loqueu-les a sobre la massa precuita. Tireu un fil d'oli per damunt i enforneu una altra vegada 10-12 minuts. Fora del forn repartiu per sobre trossos de formatge, poseu dins del forn apagat ja, un parell de minuts perquè el formatge es fongui una mica.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari