Catalunya Diari

RECEPTA: Coca fullada d'albergínia i carxofes

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
La coca fullada de la Dolors Mateu
La coca fullada de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una deliciosa recepta de pasta fullada ideal per aquests dies de tardor. És molt fàcil i et sorprendrà. Comencem!

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4-6 persones

1 làmina de pasta de full

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Netegeu les carxofes i elimineu les fulles exteriors, talleu les puntes i feu 4 parts, traieu el borrissol interior si en tingués i poseu-les a bullir en un cassó amb una mica de sal durant uns 20-25 minuts. Escoreu-les bé i reserveu.

 

Talleu les cebes en làmines fines i poseu-les a la paella amb una mica d'oli, saleu i ofegueu durant uns 8 minuts. Afegiu les albergínies tallades a rodanxes fines, coeu el conjunt uns 5 minuts. Talleu la làmina de pasta de full en 4-6 rectangles, punxeu-los amb una forquilla, repartiu per sobre la barreja de ceba i albergínia, col·loqueu trossos de carxofa i salpebreu.

 

Coure al forn preescalfat a 180°, encens dalt i baix, durant uns 20 minuts o fins que estigui cuita la massa. Fora del forn repartiu per sobre daus de brie, un fil de mel i serviu acompanyat amb ruca, uns pinyons torrats i regat amb un fil d'oli.

 

L'apunt

El temps de bullir de les carxofes depèn de la seva mida.

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari