Catalunya Diari

RECEPTA: Crema d'alvocat amb gambes

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la crema d'alvocat de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquesta és d'aquelles receptes que sorgeixen del no-res, fàcils i ràpides de fer. La Dolors Mateu ens explica que tenia a la nevera un alvocat que em va sobrar de fer guacamole i el va aprofitar. Fem el mateix?

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 2 persones

1 alvocat gran

100 cc de crema de llet freda

200-250 cc de llet freda

4-6 gambes salades cuites

Unes gotes de suc de llimona

Sal, pebre negre

Fulles d'alfàbrega

Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Tritureu unes fulles d'alfàbrega amb uns 50 cc. d'oli. Reserveu. Peleu les gambes. Reserveu-les. Poseu en una batedora o robot la polpa de l'alvocat, el suc de llimona, la crema de llet i la meitat de llet, un polsim de sal i tritureu bé fins a deixar una crema fina.

Afegiu més llet fins a deixar la crema amb la consistència desitjada. Rectifiqueu de sal i pebre. Aboqueu la crema en un got per portar a taula, poseu les gambes al centre i una cullerada de l'oli d'alfàbrega. Serviu.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari