Catalunya Diari

RECEPTA: Crema de carabassó

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Crema de carabassó de la Dolors Mateu
Crema de carabassó de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un clàssic, ja que tant fred com calent (ara no ve tant de gust), és perfecte per menjar verdura sense adonar-se. Apunteu bé la recepta!

 

 

Ingredients per a 6 persones

1 porro

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Poseu en una olla una mica d'oli i afegiu el porro tallat petit, passats uns minuts afegiu la patata trossejada. Al cap de 5 minuts poseu els carabassons pelats a mitges i a trossos. Saleu i ofegueu tot junt uns minuts.

 

Afegiu aigua fins a cobrir. Si ho feu en olla ràpida, ho deixeu coure uns 8-10 minuts. Si empreu olla tradicional el temps de cocció és d'uns 30 minuts Un cop temperat triturem tot junt amb els formatgets fins que quedi una crema fina.

 

Si queda espessa, es pot corregir afegint llet i anem batent fins que quedi al nostre gust. En l'últim moment empolvorem amb formatge ratllat.

 

L'apunt

No cal dir que es pot prendre freda o calenta, boníssima d'ambdues maneres.

  

  

  

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari