Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

RECEPTA: Creps de porro i feta amb salsa d'avellanes

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge de les creps de porro de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu ens ensenya una nova deliciosa recepta | Dolors Mateu

Gairebé sempre associem les creps amb alguna cosa dolça, doncs amb salat també podem fer un plat per un sopar informal, aquest és un exemple i la Dolors Mateu ens ho explica.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 5 persones

10-15 creps 

  

  

  

  

 

Per a la salsa d'avellanes

15-18 avellanes torrades

400-500 cc. de llet evaporada

Julivert picat

 

Elaboració

Per al farcit: en una paella poeu una mica d'oli i afegiu els porros nets i tallats a rodanxes fines, saleu i deixeu coure durant uns 10 - 12 minuts a foc mitjà. Reserveu.

 

Prepareu la salsa:  a la mateixa paella poseu un minut les avellanes picades grollerament, afegiu la llet evaporada i deixeu reduir uns 6 minuts o fins que la salsa adquireixi consistència. Saleu i poseu el julivert picat. Reserveu.

 

Munteu el plat: en una crep poseu ocupant la meitat d'aquesta, una mica de porro, esmolleu uns daus de feta per sobre i doblegueu. Tireu una mica de la crema d'avellanes i serviu.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari