Catalunya Diari

RECEPTA: Croque Monsieur

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del Croque Monsieur de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un entrepà fet amb pa de motlle, formatge i pernil, daurat a la planxa o al forn, encara que sembli un 'biquini' la diferencia està en el fet que porta també beixamel. Sona bé, oi? Doncs apunteu!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 1 persona

2 llesques de pa de motlle

  

  

  

  

Elaboració

Suqueu les 2 llesques amb una mica de beixamel, sobre 1 d'elles poseu formatge ratllat, un tall de pernil dolç, una mica més de formatge ratllat i tanqueu amb l'altra llesca, pressioneu bé. Unteu les 2 cares exteriors de l'entrepà amb una mica de mantega i daureu-lo en una planxa pels dos costats. Poseu una mica de beixamel sobre la part superior de l'entrepà torrat, una mica de formatge ratllat i gratineu al forn fins que estigui daurat.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari