Catalunya Diari

RECEPTA: Crudités amb làmines de gambes i oli de coriandre

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels crudités de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens explica aquest dijous que hi ha plats que milloren només canviant el nom. Per exemple, si a aquesta preparació l'anomenem amanida variada, queda bé, però si li diem 'crudités amb làmines de gamba i oli de coriandre', la cosa canvia i molt. Sembla un plat millor, encara que es tracti del mateix. Sigui com sigui, us animeu a preparar-lo?

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a dues persones

1 cabdell de Tudela

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Feu la vinagreta triturant les fulles de coriandre rentades, amb una mica de sal i oli. Renteu i talleu l'enciam i les endívies en tires fines. Reserveu per separat. Talleu a daus petits els dos pebrots. Guardeu per separat.

 

Dins un got fer capes alternes amb els diferents ingredients: En el fons cabdells, després pebrot vermell, endívia tallada en juliana, daus de pebrot verd. Al voltant de la boca del got col·loqueu làmines fines de gambes, al centre tomàquet cherry tallat molt fi i unes fulles de canonges.

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari