Discos farcits

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels discos farcits de la Dolors Mateu
Imatge dels discos farcits de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Ja ha passat el Nadal i amb el gener torna la rutina i la recuperació de les receptes tradicionals. Ja han passat els canelons, els troncs de nadal, les sopes de galets i els tortells de reis. Malgrat que tota la gastronomia nadalenca es gaudeix com cap altra, el cert és que sempre és un símptoma satisfactori poder reprendre la normalitat a la cuina i, sobretot, a taula. Per aquest motiu, la Dolors Mateu ens porta aquest dijous uns discos farcits que, segons explica, admeten molts ingredients encara que ella va optar per una parella perfecta, xampinyons i formatge de cabra. T'animes a cuinar-los? Som-hi!


 

Ingredients per a 4 persones

16 oblees de crestes 

250 gr. de xampinyons 

200 gr. de formatge de cabra rodó

1 ou 

1 dent d'all ,  julivert

 oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli salteu els xampinyons laminats, una mica de sal i als 7-8 minuts afegiu l'all i el julivert picats, deixeu un parell de minuts més i reserveu. 

  

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


  

  




Comentaris

envia el comentari