Catalunya Diari

Discos farcits

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels discos farcits de la Dolors Mateu
Imatge dels discos farcits de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Ja ha passat el Nadal i amb el gener torna la rutina i la recuperació de les receptes tradicionals. Ja han passat els canelons, els troncs de nadal, les sopes de galets i els tortells de reis. Malgrat que tota la gastronomia nadalenca es gaudeix com cap altra, el cert és que sempre és un símptoma satisfactori poder reprendre la normalitat a la cuina i, sobretot, a taula. Per aquest motiu, la Dolors Mateu ens porta aquest dijous uns discos farcits que, segons explica, admeten molts ingredients encara que ella va optar per una parella perfecta, xampinyons i formatge de cabra. T'animes a cuinar-los? Som-hi!

 

Ingredients per a 4 persones

16 oblees de crestes 

250 gr. de xampinyons 

200 gr. de formatge de cabra rodó

1 ou 

1 dent d'all ,  julivert

 oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli salteu els xampinyons laminats, una mica de sal i als 7-8 minuts afegiu l'all i el julivert picats, deixeu un parell de minuts més i reserveu. 

  

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

  

  



Comentaris

envia el comentari