Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

RECEPTA: Pastís corbata

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del pastís corbata de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

No tots els pastissos han de ser rodons o quadrats, oi? Aquesta forma és fàcil de fer, i així portem alguna cosa diferent de la taula. La Dolors Mateu ens alegra la setmana amb aquesta dolça i nova recepta!

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4-6 persones

Per al farcit:

  

  

  

  

  

Per a la cobertura

  

  

  

Per a la decoració

  

  

  

 

Elaboració

Fer la massa: per això elaboreu una placa de massa de braç de gitano seguint aquestes instruccions aquí. Deixar refredar. Elaborar l'almívar del farciment: barregeu el sucre i l'aigua, el poseu al microones un parell de minuts, fins que bulli i el sucre estigui dissolt. Afegiu el conyac.

  

Per a la cobertura

 

Per a la decoració: Feu primer l'almívar amb les quantitats indicades i deixeu refredar

  

 

Muntatge de la corbata: feu una plantilla de paper amb forma de corbata, col·loqueu-la a sobre de la massa cuita i talleu dues unitats. Mulleu les parts que aniran sobreposades (la part del mig) amb l'almívar del farcit després unteu amb la melmelada de taronja. Munteu el pa de pessic i cobriu-lo amb la xocolata de cobertura, deixeu assecar una mica. Amb una tela que tingui una trama de teixit gruixuda poseu-la sobre així es marcarà en la xocolata imitant la tela. Un cop freda podeu decorar amb la mantega ensucrada acolorida emprant màniga pastissera petita.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

 

Més notícies de la categoria Cuina



Comentaris

envia el comentari