Catalunya Diari

RECEPTA: Torrades de Santa Teresa

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de les torrades de Santa Teresa
La Dolors Mateu ens ensenya a fer torrades de Santa Teresa | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous de confinament una recepta tradicional que, segons ella, no s'hauria de perdre. Apunteu tots els ingredients i feu-la des de casa!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

8 llesques de pa del dia anterior

300-400 cc de llet

1 branca de canyella

Una tira de pell de llimona

1 cullerada plena de sucre + sucre

2 ous

Canyella en pols

Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Poseu a bullir la llet amb el sucre, el palet de canyella i la pell de llimona, deixeu un parell de minuts, retireu del foc i deixeu refredar. En un recipient ampli poseu la llet, sense la canyella ni la pell de llimona. En un altre bateu els ous, i en un plat fondo poseu una barreja de sucre i canyella en pols.

Banyeu les llesques de pa amb la llet, per ambdós costats, després passeu-les per l'ou batut i fregiu-les en una paella amb abundant oli calent, per tots dos costats, fins que es daurin. Poseu-les a escórrer breument sobre paper de cuina per treure l'excedent d'oli i arrebosseu-les amb la barreja de sucre i canyella. Es pot regar amb una mica de mel.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari