Catalunya Diari

RECEPTA: Endívies a la planxa amb vinagreta d'aromàtiques

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge de les endívies de la Dolors Mateu
Imatge de les endívies de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquesta és una bona proposta que ens fa aquest dijous la Dolors Mateu, fins i tot a la nit, ràpida de fer, amb pocs ingredients i un bon resultat.

 

 

Ingredients per a 4 persones

4-6 endívies

  

  

  

Per a la vinagreta:

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Prepareu la vinagreta per això barregeu les aromàtiques picadetes, amb els altres ingredients, emulsioneu bé. Partiu les endívies per la meitat i pinteu-les amb la vinagreta. Poeu-les a coure en una planxa calenta 2-3 minuts per cada costat.

 

Amb la planxa ja apagada i amb la calor residual, poseu el pernil tallat a dauets i els pinyons perquè es torrin una mica. Serviu les endívies amb el pernil i els pinyons, tot regat amb la vinagreta.

 

L'apunt

La quantitat d'endívies segons mida i la gana que tinguem.

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari