Catalunya Diari

RECEPTA: Espàrrecs amb ous de guatlla i pebrot

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge dels espàrrecs amb ous de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens ensenya aquest dijous a treure profit d'uns espàrrecs de llauna que no sigui amb maionesa o pernil.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 2 persones

8-10 espàrrecs blancs gruixuts
1 tomàquet
1 tros de ceba morada
½ pebrot vermell
4 ous de guatlla
Cebollí, sal, pebre negre
Vinagre de xerès
Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

Traieu els espàrrecs del seu suc. Bulliu els ous de guatlla en aigua durant un parell de minuts, refresqueu i peleu. Talleu a dauets la ceba morada i el pebrot vermell. Peleu el tomàquet, traieu-li les llavors i talleu a daus també.

En un recipient posar sal, 1 rajolí de vinagre, unes 6 cullerades soperes d'oli i barregeu bé fins a emulsionar. En el plat de servir poseu els espàrrecs, acompanyeu-los amb els daus de ceba, pebrot, tomàquet, els ous partits per la meitat, tiges de cibulet picat i pebre acabat de moldre.
Regueu amb la vinagreta.

L'apunt

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari