Fals suflé de carabassó i tomàquet amb ametlles

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Fals suflé de carbassó i tomàquet amb ametlles. | Dolors Mateu

Per a algunes persones, introduir verdures en els àpats és un autèntic mal de cap. Bé, doncs a la Dolors Mateu li encanta posar-les en (gairebé) tots els plats. Són sanes, saboroses i necessàries per a la nostra dieta, per a totes les edats, així que ... Una altra recepta amb verdures: fals suflé de carabassó i tomàquet amb ametlles.

 

Ingredients

3 carabassons grans

250-300 gr. de tomàquet fregit

2 ous grans

150 cc de llet

3-4 c / s de formatge parmesà ratllat

3-4 c / s d'ametlla picada

Sal, pebre negre

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

Renteu i talleu el carabassó a rodanxes tirant a fines, rostiu a la planxa amb unes gotes d'oli.

  

  

Mentre bateu els ous fins que quedin escumosos, afegiu la llet, el formatge parmesà ratllat, sal i pebre al gust, barregeu.

  

  

En una font apta per al forn o en motlles individuals poseu capes alternes de carabassó i una mica de salsa de tomàquet.

  

Quan el motlle estigui a la meitat, poseu una mica d'ametlles trossejades i continueu amb capes de carabassó i tomàquet fins a omplir el recipient, acabeu amb carabassó.

  

  

Aboqueu la barreja dels ous procurant que es reparteixi bé i arribi a tot arreu, poseu en la superfície unes ametlles picades i cuineu en forn preescalfat, a uns 180 ° fins que estigui quallat i daurat.

 

 

L'apunt

L'estada al forn depèn de la mida del recipient, si són individuals, en uns 10 minuts estan fets, si és una safata gran, pot trigar uns 25 minuts.

** El temps depèn de cada forn per tant per saber si està quallat i llest introduïu una broqueta de fusta, si surt neta, estarà cuit.

* * Celíacs, assegurar-vos bé que tots els ingredients són sense gluten.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

 



Comentaris

envia el comentari