Catalunya Diari

RECEPTA: Fideus udon amb verdures i foie micuit

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels fideus udon de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La pasta, la nostra aliada, agrada a grans i a petits, combina amb tot, amb foie també! Apunteu bé la recepta que ens regala aquest dijous la Dolors Mateu.

 

Ingredients per a 4 persones

1 paquet de fideu udon fresc *

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Poseu al congelador el foie micuit una mitja hora, després el talleu a dauets. Guardeu a la nevera. Renteu i trossegeu a daus petits o en ramets les verdures. Bulliu uns 5 minuts en aigua amb sal, escorreu i reserveu. Coeu els fideus seguint les instruccions del fabricant, escorreu bé. Reserveu.

 

En un wok o en una paella àmplia, amb un parell de cullerades d'oli, salteu les verdures uns 5-6 minuts, s'afegeixen els fideus i es barreja bé durant un parell de minuts més perquè s'agermanin els sabors. Afegiu la sal i una mica de pebre de Seechwan. Apagueu el foc i poseu els daus de foie micuit que teníem a la nevera i remeneu amb cura perquè es barregin bé amb la resta dels ingredients i serviu.

 

L'apunt

* El fideu udon és troben frescos i envasats en bosses d'uns 125 gr cadascuna (van tres en cada paquet) perfecte per a 4 persones.

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari