La Dolors Mateu ens porta un dijous més una de les seves delicioses elaboracions. Ara toca el torn d'una recepta que, amb un parell d'ingredients i emprant poc temps, s'obté un molt bon resultat. La Dolors assegura que és perfecta per a aquests dies en què volem menjar bé i no ens ve de gust embolicar-nos gaire, un dia de festa o de cap de setmana, el resultat sempre és satisfactori.
1 filet de porc o rellom
24 raïms en almívar
2 dents d'all
1 c / s de vinagre balsàmic de Mòdena
Oli d'oliva verge extra
Romer fresc, pebre, sal
En una paella amb una mica d'oli, daureu els alls laminats, reserveu. En aquest mateix oli poseu el filet tallat a talls gruixuts durant un parell de minuts.
Incorporeu a la paella el raïm i la majoria del seu almívar, deixeu-ho a foc mitjà durant 2-3 minuts més.
Piqueu fines les fulles de romaní, empolvoreu sobre el filet, aboqueu el vinagre balsàmic, salpebreu i afegiu l'all reservat. Barregeu-ho tot bé durant un parell de minuts, apagueu el foc i deixeu reposar uns instants.
Aquesta carn es pot acompanyar d'un arròs blanc si es desitja. Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Malgrat que tota la gastronomia nadalenca es gaudeix com cap altra, el cert és que sempre és un símptoma satisfactori poder reprendre la normalitat a la cuina i, sobretot, a taula. Per aquest motiu, la Dolors Mateu ens va portar la setmana passada uns discos farcits que, segons explica, admeten molts ingredients encara que ella va optar per una parella perfecta, xampinyons i formatge de cabra. T'animes a cuinar-los? Som-hi, et recordem la recepta
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?