Aquesta hamburguesa no porta formatge però sí que en porta el pa, tampoc porta tomata, ni enciam... és una mica diferent.
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
2 panets de formatge
2 hamburgueses ecològiques de vedella
1 pebrot vermell
una albergínia
1 carabassó
sal Maldon
Oli d'oliva verge extra
Rostiu o escaliveu el pebrot i l'albergínia. Un cop pelades i trossejades les guardeu per separat, regueu-les amb un fil d'oli. Partiu els panets per la meitat i torreu-los en una planxa. En aquesta mateixa planxa daureu el carabassó que haureu tallat a rodanxes finites. Col·loqueu la carn també fins que estigui al vostre gust. Sobre la part inferior torrada del panet poseu una mica de pebrot vermell rostit, a sobre rodanxes de carabassó, l'hamburguesa, l'albergínia, una mica de sal i tanqueu amb l'altra part del panet.
Els panets ja els venen així.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: