Catalunya Diari

RECEPTA: Hamburguesa de vedella amb pa de formatge i escalivada

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de l'hamburguesa de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquesta hamburguesa no porta formatge però sí que en porta el pa, tampoc porta tomata, ni enciam... és una mica diferent.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 2 persones

2 panets de formatge
2 hamburgueses ecològiques de vedella
1 pebrot vermell
una albergínia
1 carabassó
sal Maldon
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Rostiu o escaliveu el pebrot i l'albergínia. Un cop pelades i trossejades les guardeu per separat, regueu-les amb un fil d'oli. Partiu els panets per la meitat i torreu-los en una planxa. En aquesta mateixa planxa daureu el carabassó que haureu tallat a rodanxes finites. Col·loqueu la carn també fins que estigui al vostre gust. Sobre la part inferior torrada del panet poseu una mica de pebrot vermell rostit, a sobre rodanxes de carabassó, l'hamburguesa, l'albergínia, una mica de sal i tanqueu amb l'altra part del panet.

L'apunt

Els panets ja els venen així.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari