Catalunya Diari

Recepta: Lluç amb 'picada'

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Lluç amb picada de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquesta recepta és ràpida i podem fer més quantitat, congelar-la i guardar-la per a aquells dies de la setmana en què el temps és escàs, no es triga ni mitja hora a fer-la, així que, preneu nota si us interessa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 4 persones

8 rodanxes de lluç
1 ceba
un grapat de pèsols
150 cc. de cava
8 musclos cuits
8 gambes
1 c / s de tomàquet fregit
sucre, sal, pebre
oli d'oliva verge extra

Per a la picada:
3 grans d'all
una llesca petita de pa
julivert
4-5 ametlles

Elaboració

Feu coure els pèsols amb aigua que els cobreixi i una mica de sucre a potència màxima al microones uns 5 minuts. En una paella amb oli salteu les gambes. Reserveu. Poseu ara la ceba picada menuda, sal i cuineu uns 8 minuts. Afegiu el cava, els pèsols escorreguts (guardar l'aigua de cocció), el tomàquet fregit i deixeu uns 5 minuts. Col·loqueu les rodanxes de lluç i un got del líquid de cocció dels pèsols, tapeu la paella i deixeu-ho uns 5 minuts.

Feu la picada: En una paella amb oli fregir els alls i el pa, poseu-los en un morter amb les ametlles piqueu-ho tot junt i també el julivert. Afegiu la picada a la paella on hi ha el peix, poseu els musclos cuits i les gambes reservades, 2 minuts de cocció i a punt per a servir.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari