La Dolors Mateu ens explica aquest dijous tan especial a transformar unes magdalenes amb arbres de Nadal. Us animeu a fer màgia?
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
120 gr. de sucre
1 c / p de sucre avainillat
2 ous
125 gr. de mantega
150 cc. de llet
1 sobre de llevat
200 gr. de farina
Per decorar:
150 gr. de mantega pomada
5-6 c / s de sucre glas
Boletes de sucre de colors
Estrelletes de sucre
Bateu bé els ous juntament amb el sucre i el sucre avainillat fins a formar una massa blanquinosa (uns 8-10 minuts). Afegiu-hi la mantega fosa al microones a potència mínima, la llet i torneu a batre. Poseu el llevat i la farina tamisats barrejant bé perquè s'integrin en la massa.
Aboqueu aquesta barreja dins de motlles de paper, omplint només 3/4 parts de la seva capacitat. Coure al forn a 180° durant uns 15 minuts en forn preescalfat i encès dalt i baix, amb la safata col·locada a mitjana alçada. Deixeu refredar damunt d'una reixeta.
Mentrestant, munteu la mantega pomada amb el sucre, poseu-ho en una màniga pastissera. Poseu aquesta mantega ensucrada a sobre de les magdalenes, donant-li forma de cucurutxo invertit, afegir confetis de colors i en l'extrem col·loqueu un parell d'estrelles de sucre.
Guardar a la nevera per endurir la mantega.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?