Catalunya Diari

Recepta: Magdalenes decorades i arbre de Nadal

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de les magdalenes de Nadal de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens explica aquest dijous tan especial a transformar unes magdalenes amb arbres de Nadal. Us animeu a fer màgia?

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 20 magdalenes petites

120 gr. de sucre
1 c / p de sucre avainillat
2 ous
125 gr. de mantega
150 cc. de llet
1 sobre de llevat
200 gr. de farina
Per decorar:
150 gr. de mantega pomada
5-6 c / s de sucre glas
Boletes de sucre de colors
Estrelletes de sucre

Elaboració

Bateu bé els ous juntament amb el sucre i el sucre avainillat fins a formar una massa blanquinosa (uns 8-10 minuts). Afegiu-hi la mantega fosa al microones a potència mínima, la llet i torneu a batre. Poseu el llevat i la farina tamisats barrejant bé perquè s'integrin en la massa.

Aboqueu aquesta barreja dins de motlles de paper, omplint només 3/4 parts de la seva capacitat. Coure al forn a 180° durant uns 15 minuts en forn preescalfat i encès dalt i baix, amb la safata col·locada a mitjana alçada. Deixeu refredar damunt d'una reixeta.

Mentrestant, munteu la mantega pomada amb el sucre, poseu-ho en una màniga pastissera. Poseu aquesta mantega ensucrada a sobre de les magdalenes, donant-li forma de cucurutxo invertit, afegir confetis de colors i en l'extrem col·loqueu un parell d'estrelles de sucre.
Guardar a la nevera per endurir la mantega.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari