Catalunya Diari

RECEPTA: Magdalenes de poma i ametlles

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Magdelenes de poma i ametlles de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

I que bones que són sempre les magdalenes. Si també us apassiona aquest tradicional dolç, aquestes amb poma i ametlles de la Dolors Mateu les teniu de provar!! Som-hi amb la recepta!

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients

120 gr. de sucre

1 c / p de sucre avainillat

2 ous

125 gr. de mantega

150 cc. de llet

1 sobre de llevat

200 gr. de farina

50 gr. d'ametlles laminades

1 poma golden

 

Elaboració

Batre bé els ous juntament amb el sucre i el sucre avainillat fins a formar una massa blanquinosa (uns 8-10 minuts). Després afegiu-hi la mantega fosa al microones a potència mínima, la llet i batre de nou. Poseu el llevat i la farina tamisats barrejant bé perquè s'integrin en la massa.

 

Peleu i trossegeu petita la poma afegint-la també. Aboqueu aquesta barreja dins de motlles de paper, omplint només 3/4 parts de la seva capacitat. Repartiu per sobre les ametlles laminades i una mica de sucre. Coeu al forn a 180º durant uns 15-20 minuts en forn preescalfat i encès dal i baix, amb la safata col·locada a mitja alçada.

 

L'apunt

Els motlles de paper jo els poso dins d'uns de silicona , com podeu veure aquí, ** El temps d’estadaal forn he posat 20 minuts, però això depèn de la mida de les mateixes i del vostre forn.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 



Comentaris

envia el comentari