I que bones que són sempre les magdalenes. Si també us apassiona aquest tradicional dolç, aquestes amb poma i ametlles de la Dolors Mateu les teniu de provar!! Som-hi amb la recepta!
120 gr. de sucre
1 c / p de sucre avainillat
2 ous
125 gr. de mantega
150 cc. de llet
1 sobre de llevat
200 gr. de farina
50 gr. d'ametlles laminades
1 poma golden
Batre bé els ous juntament amb el sucre i el sucre avainillat fins a formar una massa blanquinosa (uns 8-10 minuts). Després afegiu-hi la mantega fosa al microones a potència mínima, la llet i batre de nou. Poseu el llevat i la farina tamisats barrejant bé perquè s'integrin en la massa.
Peleu i trossegeu petita la poma afegint-la també. Aboqueu aquesta barreja dins de motlles de paper, omplint només 3/4 parts de la seva capacitat. Repartiu per sobre les ametlles laminades i una mica de sucre. Coeu al forn a 180º durant uns 15-20 minuts en forn preescalfat i encès dal i baix, amb la safata col·locada a mitja alçada.
Els motlles de paper jo els poso dins d'uns de silicona , com podeu veure aquí, ** El temps d’estadaal forn he posat 20 minuts, però això depèn de la mida de les mateixes i del vostre forn.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?