RECEPTA: Mousse de formatge mascarpone i llimona sobre daus de pa de pessic

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Mousse de formatge i llimona de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Si teniu unes restes de magdalenes o de pa de pessic, podeu aprofitar-les per a fer aquestes postres que ens regala aquest dijous la Dolors Mateu. Apunteu bé!

 

 

Ingredients per a 4 persones

Una mica de pa de pessic sec

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Tallareu el pa de pessic a dauets petits i repartiu-lo en 4 copes. Renteu bé les llimones, ratlleu una mica de pell i espremeu.

 

Munteu les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Bateu el mascarpone amb el sucre, afegiu el suc de llimona i les clares muntades amb moviments suaus.

 

Ompliu les copes amb aquesta preparació i repartiu per sobre la ratlladura de la pell de llimona. Guardeu a la nevera fins al moment de servir.

 

L'apunt

Tasteu primer la barreja de formatge, sucre i llimona que estigui al vostre gust, ja que depèn de la llimona us podria sortir més o menys àcid.

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari