Catalunya Diari

Mousse de llimona amb encenalls de xocolata

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Mousse de llimona
Imatge de la mousse de llimona de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu torna un dijous més i aquesta vegada ho fa amb una recepta que li va facilitar fa molts anys la propietària d'un Hostal de Colombres (Astúries). La Dolors assegura que sempre li ha agradat el resultat doncs és senzilla, ràpida, sense cocció i molt bona. T'atreveixes?

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4-6 persones

1 pot petit de llet condensada 

  

  

  

  

 

 

Elaboració

En un recipient poseu la llet condensada, la llet, la llimona i els rovells, passeu tot per la batedora perquè quedi ben barrejat. 

  

Guardeu a la nevera fins al moment es servir. Decoreu amb encenalls de xocolata.

 

L'apunt

La quantitat del suc de llimona depèn dels gustos de cadascú, evidentment es pot variar si ens agrada més àcid o més dolç.

  

  

  

Celíacs:

 

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?



Comentaris

envia el comentari