Catalunya Diari

RECEPTA: Musclos a l'oriental

La recepta de la setmana de mà de la Dolors Mateu
Imatge dels musclos a la oriental de la Dolors Mateu
Un dijous més, la recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Per a la Dolors Mateu, els musclos ho tenen tot: econòmics, fàcils de preparar, versàtils, ideals per aperitiu, entrant... i si es desitja es poden degustar gairebé tot l'any. Així que aquest dijous els hi fa un bon homenatge amb aquest deliciós plat.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 3-4-6 persones

1 kg de musclos

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Netegeu els musclos retirant les barbes. Reserveu. En un morter piqueu els alls pelats, una mica de sal i el bitxo picant a discreció fins a obtenir una pasta. En una cassola amb una mica d'oli tireu la massa del morter, doneu unes voltes, poseu la salsa d'ostra i 150cc. de brou de peix, quan arrenqui el bull incorporeu els musclos, tapeu uns minuts i ho avoqueu en un recipient els que es vagin obrint.

 

Desfeu la farina amb la resta del brou sense que quedin grumolls i ho afegiu al brou que teniu a la cassola, deixeu que espesseixi. Aboqueu aquesta salsa sobre els musclos i escampeu-hi julivert picat.

 

L'apunt

El nombre de comensals varia si es fa servir com a plat o com a aperitiu.

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?



Comentaris

envia el comentari