Catalunya Diari

RECEPTA: Musclos amb vinagreta de pebrots

La recepta de la setmana de la cuinera i bloguera més famosa de la demarcació de Lleida, la balaguerina Dolors Mateu

Els musclos de la Dolors Mateu
Els musclos de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Els musclos és el marisc més econòmic que hi ha i té infinitat d'aplicacions en la cuina. Aquest dijous la Dolors Mateu ens ensenya una d'elles. Som-hi!

Ingredients

1 kg. de musclos

Per a la vinagreta

1 ceba tendra

  

  

  

  

  

Elaboració

Obriu els musclos: els netegeu i traieu les adherències que tinguin. Rebutgeu els trencats.

  

Deixeu temperar, retireu una valva i coleu el suc que han deixat anar. Reserveu a la nevera els musclos.

Feu la vinagreta, per això poseu la ceba i els pebrots en una picadora (no en una batedora) i piqueu-ho petit. Passeu el resultat a un colador perquè perdi el suc que deixen anar.

  

  

  

  

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari