Catalunya Diari

RECEPTA: Nuggets de pollastre i formatge

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge dels nuggets de la Dolors Mateu
Imatge dels nuggets de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Un nugget és el nom que se li dóna a unes porcions de pasta de pollastre que es fregeixen. Els fets a casa són boníssims i la Dolors Mateu ens ensenya a fer-los. Som-hi!

 

 

Ingredients per a 4 persones

500 gr. de pit desossat de pollastre 2 alls

3 llesques de pa de motlle

60 cc. de llet

60 gr. de formatge d'untar

Sal, pebre negre

ou

pa ratllat

 

Elaboració

Netegeu bé el pollastre de greixos, tendrum... i el talleu a trossos i el poseu, amb els alls a la picadora o robot que tingueu. No ha de quedar una pasta, només trossejat petit. Afegiu ara el pa de motlle trossejat, la llet, el formatge d'untar, sal i pebre al gust. Torneu a triturar.

 

Esteneu paper de forn, a sobre, la massa de pollastre, col·loqueu film transparent al damunt i amb les mans aneu repartint la massa fins que tingui un dit d'alt. Traieu el film i amb un motlle rodó feu porcions.

 

Les passeu per ou batut i pa ratllat. Fregiu en oli calent fins a daurar. Es pot acompanyar d'unes patates fregides, amanida, escalivada, ... del que us vingui de gust.

 

L'apunt

Es poden fer les porcions amb la mà, agafeu una mica i doneu-li forma.

** Si es posa a sobre de paper de forn i es cobreix amb film no ens embrutem   les mans ni la superfície de treball.

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari