Catalunya Diari

Recepta: Ous farcits de tonyina

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge dels ous farcits de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Si teniu una colla d'ous a la nevera.... La Dolors Mateu us dona aquest dijous una idea de com cuinar-los d'una forma deliciosa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 3-4 persones

4-6 ous durs
1 llauna petita de tonyina
1 cullerada sopera de maionesa
cogombres en vinagre

Elaboració

Un cop freds els ous durs peleu-los, netegeu-los que no quedi cap closca, talleu-los per la meitat, separeu els rovells i reserveu a part un parell per decorar. Barregeu amb una forquilla les restants rovells amb la tonyina i la maionesa.

Ompliu les clares amb aquesta farsa i les col·loqueu al plat de servir repartint per sobre els rovells reservats esmicolats. Sobre cada ou poseu una rodanxa de cogombre amb vinagre.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari