Catalunya Diari

RECEPTA: Pa amb ametlles i mel (panificadora)

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del pa de la Dolors Mateu
Imatge del pa de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Els que tingueu panificadora ja sabreu el còmode i fàcil que resulta fer pa, es poden fer moltes variacions depenent de l'ingredient que li afegim. Aquest dijous, la Dolors Mateu ens mostra un pa diferent pel que fa a gust, i també en calories. Es tracta d'un pa dolç, energètic, ideal per a esportistes, nens que no paren, això no implica que els altres no ho puguem prendre, que consti. Apunteu tot el que necessiteu!

 

 

Ingredients per a un pa de 800 grams

250cc. d'aigua

450 gr. de farina

16 gr. de llevat fresc premsat

1,5 c / p de sal

2 c / s de mel

20cc. d'orxata

100 gr. d'ametlles filetejades

 

Elaboració

Traieu la cubeta de la màquina i poseu els ingredients per aquest ordre:

Aigua, mel, orxata i sal. Afegiu la farina sobre els líquids, feu al centre un petit forat dipositant el llevat esmicolat amb els dits. Col·loqueu la cubeta a la màquina, abaixeu la tapa i seleccioneu el programa complet o normal.

Quan la màquina doni  l'avís, que serà en el segon pastat, afegiu les ametlles filetejades. Deixeu acabar el programa.

 

L'apunt

El tipus de farina emprat és de força, però també ho he fet amb farina normal i surt bé també.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari