Catalunya Diari

Recepta: Pa de cervesa, civada i sèsam

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del pa de cervesa de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La cervesa és un ingredient que es pot incorporar perfectament a la cuina, igual que el vi i licors de més alta graduació i aquest dijous, la Dolors Mateu, ens ensenya com fer-ho.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a un pa de 900 grams

150 cc. d'aigua
150 cc. de cervesa
550 gr. de farina de força
1 culleradeta sal
4 cullerada de flocs de civada
1 cullerada rasa de sèsam negre
1 sobret de llevat sec de fleca

Elaboració

Traieu la cubeta de la màquina i poseu els ingredients per aquest ordre:

Aigua, cervesa, sal, farina, flocs de civada i sèsam. Feu un espai a la farina i col·loqueu el llevat sec. Torneu a posar la cubeta a la màquina, abaixeu la tapa i seleccioneu el programa complet.

L'apunt

Millor que la sal no toqui al llevat.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari