Pa de pessic de cacau en tassa

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del pa de pessic amb cacau a la tassa de la Dolors
Imatge del pa de pessic amb cacau a la tassa de la Dolors | Dolors Mateu

Aquest dijous la Dolors Mateu ens porta un esmorzar o un berenar que es fa en poc més de cinc minuts. És un pa de pessic individual fet  al microones. Els seus avantatges: ràpid, net, fàcil, ...

  

 

Ingredients

1 ou

3 c / s de llet

2 c / s d'oli

2 c / s de sucre

2 c / s de cacau

3 c / s de farina 

1 c / c de llevat en pols

Una mica de cafè soluble

Una mica de sal

Sucre glas, boletes de colors

 

Elaboració

En una tassa poseu l'ou, bateu-lo amb una forquilla o unes varetes, afegiu els líquids i seguiu batent.

Afegiu els sòlids i tornar a batre  fins a quedar sense grumolls.

Poseu al microones a potència màxima uns dos minuts. Deixeu reposar un minut més.

Posar sucre glacé en la superfície i boletes de colors si es desitja.

 

L'apunt

Sembla fàcil, oi? De tota manera jo us dono uns quants consells.

Les cullerades dels sòlids que siguin tirant a rases.

No omplir més de 2/3 de la tassa ja que al posar-lo al microones la massa puja molt, encara que després baixa.

La potència del microones influeix en el temps de cocció, en un de 750 W en dos minuts està llest.

Si es deixa més temps de cocció es corre el risc de que el pa de pessic quedi dur.

Un cop fet el pa de pessic no deixar-ho fet molt de temps, ja que es pot tornar una mica gomós.

c / s = cullerada sopera 

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?



Comentaris

envia el comentari