Aquest tipus de preparacions, particularment, agraden moltíssim a la Dolors Mateu. No són complicades de fer, empres molta verdura i el resultat és apetitós. Oi que sí? Doncs, som-hi!
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
1 làmina de pasta de full rectangular
En una paella amb una mica d'oli calent ofegueu el porro picat amb una mica de sal, als 3-4 minuts afegiu els pebrots a tires, xampinyons laminats i els espàrrecs trossejats, salpebreu i cuineu durant uns 8-10 minuts.
Aboqueu el vi i deixeu-lo reduir uns 3 minuts. Escampeu sèsam negre. Reserveu. Esteneu la pasta de full i talleu-la en dues parts, una d'elles dos centímetres més ampla que l'altra.
Sobre la part més estreta poseu el farciment sense arribar a les vores, pinteu aquestes amb una mica d'aigua, tapeu amb l'altra part de pasta de full i prémer bé les vores perquè quedin enganxats.
Col·loqueu en una safata de forn damunt paper d enfornar. Coure al forn escalfat a 200 º durant uns 25-30 minuts. Deixeu temperar damunt una reixeta i servir.
Es pot emprar el mateix paper en què ve embolicada la pasta de full.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: