Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

RECEPTA: Pasta fullada amb pebrots, xampinyons i espàrrecs

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge de la pasta fullada de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu prepara un dijous més un deliciós plat | Dolors Mateu

Aquest tipus de preparacions, particularment, agraden moltíssim a la Dolors Mateu. No són complicades de fer, empres molta verdura i el resultat és apetitós. Oi que sí? Doncs, som-hi!

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 6 persones

1 làmina de pasta de full rectangular

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli calent ofegueu el porro picat amb una mica de sal, als 3-4 minuts afegiu els pebrots a tires, xampinyons laminats i els espàrrecs trossejats, salpebreu i cuineu durant uns 8-10 minuts.

 

Aboqueu el vi i deixeu-lo reduir uns 3 minuts. Escampeu sèsam negre. Reserveu. Esteneu la pasta de full i talleu-la en dues parts, una d'elles dos centímetres més ampla que l'altra.

 

Sobre la part més estreta poseu el farciment sense arribar a les vores, pinteu aquestes amb una mica d'aigua, tapeu amb l'altra part de pasta de full i prémer bé les vores perquè quedin enganxats.

  

 

Col·loqueu en una safata de forn damunt paper d enfornar. Coure al forn escalfat a 200 º durant uns 25-30 minuts. Deixeu temperar damunt una reixeta i servir.

 

L'apunt

Es pot emprar el mateix paper en què ve embolicada la pasta de full.

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari