Catalunya Diari

RECEPTA: Pasta fullada amb pebrots, xampinyons i espàrrecs

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Pasta fullada de la Dolors Mateu
Pasta fullada de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens explica aquest dijous que aquest tipus de preparacions, particularment,  liagraden moltíssim. No són complicades de fer, empres molta verdura i el resultat és apetitós.

  

Oi que sí? Doncs som-hi!

 

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 6 persones

1 làmina de pasta de full rectangular

1 porro

1 pebrot verd

1 pebrot vermell

4-6 xampinyons grans

1 manat espàrrecs de marge

100cc. de vi blanc

Sèsam negre.

1 ou

Sal, pebre negre

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli calent ofegueu el porro picat amb una mica de sal, als 3-4 minuts afegiu els pebrots a tires, xampinyons laminats i els espàrrecs trossejats, salpebreu i cuineu durant uns 8-10 minuts.

 

Aboqueu el vi i deixeu-lo reduir uns 3 minuts. Escampeu sèsam negre. Reserveu.

 

Esteneu la pasta de full i talleu-la en dues parts, una d'elles dos centímetres més ampla que l'altra.

  

Sobre la part més estreta poseu el farciment sense arribar a les vores, pinteu aquestes amb una mica d'aigua, tapeu amb l'altra part de pasta de full i prémer bé les vores perquè quedin enganxats.

  

Feu uns talls en diagonal a la part superior i pinteu bé amb ou batut.

 

 

Col·loqueu en una safata de forn damunt paper d enfornar. Coure al forn escalfat a 200 ° durant uns 25-30 minuts. Deixeu temperar damunt una reixeta i servir.

 

L'apunt

Els espàrrecs verds prims.

** No us preocupeu pel pes o quantitat de les verdures, es posen totes com a farcit.

** Totes les verdures, excepte el porro, d'una mida similar.

** Forn encès dalt i baix i posada la safata al mig

** Es pot emprar el mateix paper en què ve embolicada la pasta de full.

** Si veieu que es torra massa cobriu amb paper d'alumini.

** El temps és orientatiu, depèn de cada forn.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

Altres receptes que et poden interessar...

 
 

 



Comentaris

envia el comentari