La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un pastisset dolç, fàcil de fer i sense forn. Perfecte, diu que és. El provem?
150 gr. de galetes
50 gr. de mantega
1 c / s de moscatell
150 gr. de nata
edulcorant
100 cc. de coco ratllat
uns gerds
Crema de cacau blanca d'untar
Cèrcols de rebosteria individuals
Foneu la mantega al microones i barregeu-la amb les galetes triturades i el moscatell dins d'un plat fondo fins que quedi tot ben integrat. En una safata d'un sol ús poseu els cèrcols necessaris i empleneu-los 1,5 cm amb aquesta massa. Poseu al congelador.
Mentre en un cassó escalfeu una mica la nata, afegiu unes gotes d'edulcorant i el coco ratllat barrejant-ho tot bé. Traieu del congelador la safata i ompliu-la amb la barreja de coco, un parell de centímetres.
Guardeu a la nevera almenys mitja hora. Traieu els cèrcols amb cura i guardeu a la nevera fins una hora abans de servir. Feu uns fils al plat de servir, ajudats d'una cullereta, amb crema blanca que haurem posat uns segons al microones. Col·loqueu els pastissets a sobre i els decoreu amb els gerds i les fulles de menta.
Les galetes poden ser les que tingueu a casa, tipus Maria.
** Dic de posar en una safata d'un sol ús per comoditat, aquestes de cartró daurades o platejades van bé perquè a més no s'enganxa la barreja de galetes.
** Es pot fer en un plat també si no teniu aquestes safatetes.
** Els cèrcols que jo vaig emprar són d'uns 6cm. de diàmetre.
** Aneu amb compte a l'hora de treure el cèrcol i en canviar de plat el pastisset
** A la barreja de coco es pot posar sucre llustre però si es posa edulcorant líquid es barreja millor.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?
Més notícies: