RECEPTA: Pastís individual de coco i gerds

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del pastís de la Dolors
Pastís de gerds individual de la Dolors | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous un pastisset dolç, fàcil de fer i sense forn. Perfecte, diu que és. El provem?

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 -6 pastissets

150 gr. de galetes

50 gr. de mantega

1 c / s de moscatell

150 gr. de nata

edulcorant

100 cc. de coco ratllat

uns gerds

Crema de cacau blanca d'untar

Cèrcols de rebosteria individuals

 

Elaboració

 

Foneu la mantega al microones i barregeu-la amb les galetes triturades i el moscatell dins d'un plat fondo fins que quedi tot ben integrat. En una safata d'un sol ús poseu els cèrcols necessaris i empleneu-los 1,5 cm amb aquesta massa. Poseu al congelador.

  

Mentre en un cassó escalfeu una mica la nata, afegiu unes gotes d'edulcorant i el coco ratllat barrejant-ho tot bé. Traieu del congelador la safata i ompliu-la amb la barreja de coco, un parell de centímetres.

 

Guardeu a la nevera almenys mitja hora. Traieu els cèrcols amb cura i guardeu a la nevera fins una hora abans de servir. Feu uns fils al plat de servir, ajudats d'una cullereta, amb crema blanca que haurem posat uns segons al microones. Col·loqueu els pastissets a sobre i els decoreu amb els gerds i les fulles de menta.

 

L'apunt

Les galetes poden ser les que tingueu a casa, tipus Maria.

** Dic de posar en una safata d'un sol ús per comoditat, aquestes de cartró daurades o platejades van bé perquè a més no s'enganxa la barreja de galetes.

** Es pot fer en un plat també si no teniu aquestes safatetes.

** Els cèrcols que jo vaig emprar són d'uns 6cm. de diàmetre.

** Aneu amb compte a l'hora de treure el cèrcol i en canviar de plat el pastisset

** A la barreja de coco es pot posar sucre llustre però si es posa edulcorant líquid es barreja millor.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari