RECEPTA: Pastís de tonyina d'estiu

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del pastís de tonyina de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquest pastís segur que molts de vosaltres el coneixeu i donareu la raó a la Dolors Mateu en què és perfecte per a un sopar d'estiu. Us falten idees per a l'estiu? Doncs no us perdeu la recepta!

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients 6 persones

Pa de motlle sense crosta

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Dins un motlle allargat poseu una tira de paper d'enfornar que sobresurti pels costats. Col·loqueu una capa de pa de motlle que cobreixi tot el fons i suqueu-la amb el tomàquet ratllat, a sobre poseu tonyina esmicolada escorreguda i després una capa molt fina de lactonesa.

 

Una altra capa: pa de motlle, tomàquet ratllat, pernil dolç, lactonesa

  

 

Desemmotlleu el pastís, cobrir-lo amb una fina capa de lactonesa. A les vores adheriu enciam tallat molt finet i adorneu amb olives i pebrot vermell molt picadet.

 

L'apunt

Els pebrots escalivats  poden ser envasats.

** Jo faig servir lactonesa però serveix una bona maionesa envasada

** Es pot adornar amb ou dur, pernil picat, .... amb el que vulgueu o tingueu a mà.

** El paper d'enfornar és per facilitar el desemmotllament del pastís, surt de seguida i sense malmetre la forma.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari