Catalunya Diari

Recepta: Pastissets de 'ganaché' de xocolata blanca amb gerds

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge dels pastissets de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous uns petits dolços que no podràs deixar de menjar. Segons ella, són pura temptació!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients epr a unes 10 cassoletes

100 cc. de nata de muntar
20 gr. de mantega
100 gr. de xocolata blanca
2 c / p de pasta de gerds
nabius
Estrelletes de sucre

Elaboració

Escalfeu fins al punt d'ebullició la nata i tireu-la sobre la xocolata blanca que la tindrem en un recipient. Barregeu bé fins a tenir una crema llisa i fina. Afegiu la pasta de gerds i barregeu bé. Deixeu-ho refredar. Amb unes varetes batre aquesta ganache ben freda, el just perquè prengui una mica més de cos. Poseu-la en una màniga pastissera.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari