Catalunya Diari

RECEPTA: Pinxo de salmó, mango i coco

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Pintxo de salmó, mango i coco de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

És el típic mos que m'encanta doncs ho té gairebé tot: fàcil, senzill, vistós ... La combinació de sabors és molt bona.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients

1 mango

100 gr. de salmó fumat 

1-2 cullerades de coco ratllat

Elaboració

Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta. Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga. Claveu-lo a la boleta de mango. Escampeu-hi el coco.

L'apunt

El mango que no sigui molt madur.

** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.

** La quantitat de pinxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.

Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari