Un plat lleidatà passa a semifinals del concurs el Plat Favorit dels Catalans

Les votacions estan obertes fins al proper 7 de novembre
Imatge de l'olla aranesa
Imatge de l'olla aranesa | Enrique Marco

El concurs del Plat Favorit dels Catalans 2018 ja té semifinalistes: la coradella de Molins de Rei, el cim-i-tomba de Tossa de Mar, l'olla aranesa i el rossejat del Delta de l'Ebre. Quatre creacions que han estat escollides entre els més de 25.000 vots rebuts des del passat 22 d'octubre en aquesta primera fase, per decidir quin dels dotze plats participants -tres d'ells lleidatans- passaven a la semifinal. Després del recompte, la coradella de Molins de Rei, amb 3.367 vots, el cim-i-tomba de Tossa de Mar, amb 3.247 vots, l’olla aranesa, amb 3.078 vots i el rossejat del delta de l’Ebre, amb 2.730 vots, han passat a la semifinal.

 

La primera semifinal ja està en marxa. I enfrontarà l'olla aranesa i el rossejat del Delta de l'Ebre. Les votacions es podran fer fins al proper 7 de novembre. Aquell dia es coneixerà quin d'aquests dos plats passa a la ronda final. El mateix dia es posarà en marxa la segona semifinal, que tindrà com a protagonistes la coradella de Molins de Rei i el Cim-i-Tomba de Tossa de Mar. Entre tots els votants se sortegen cada setmana centenars de premis, com àpats en diversos restaurants catalans, estades a allotjaments, subscripcions, estris de cuina... Els interessats en sumar-se al concurs poden fer-ho a través de l'enllaç www.cuina.cat/platfavorit.

 

Tres restaurants lleidatans entre els dotze participants

Coneixeu els plats participants en l'edició d'enguany i els restaurants que els ha elaborat?

• Bacallà a la manresana (restaurant Las Vegas de Manresa)

• Bull de tonyina de Vilanova i la Geltrú (restaurant 1918)

• Cargols a la llauna de Lleida (restaurant La Huerta)

• Cassola de tros de la Noguera (restaurant Cal Farré de Vallfogona de Balaguer)

• Cim-i-tomba de Tossa (restaurant Bahía)

• Coradella de Molins de Rei (Bar Diana)

• Fideus rossos de Cambrils (restaurant Miquel)

• Niu de Palafrugell (restaurant Pa i raïm)

• Patates de La Deu d’Olot (restaurant La Deu)

• Rossejat del Delta de l’Ebre (restaurant La Tancada d’Amposta)

• Olla aranesa (restaurant Eth Restilhè de Garòs)

• Sarsuela de la Barceloneta (restaurant La Mar Salada)

  

 

 



Comentaris

envia el comentari