Catalunya Diari

RECEPTA: Plàtan, xocolata i iogurt amb crema de galetes caramel·litzades

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
La recepta de la Dolors Mateu
La recepta de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens explica aquest dijous que, quan era molt petita, recorda que hi havia un berenar que li encantava. Era una barreja a base de plàtan, sucre i galetes esmicolades. Amb aquest record, ha fet la seva versió amb un toc de xocolata, per capes i en un got. Us animeu a recordar sabors amb ella?

 

 

Ingredients per a 2-3 persones

1 plàtan gran

2 cullerades de suc de taronja

30 gr. de xocolata fondant

30cc. de llet

1 c / s de crema de galetes caramel·litzades 

1c / s de llet

1 iogurt grec

Sucre de caramel

 

Elaboració

Peleu i aixafeu la polpa del plàtan barrejada amb el suc de taronja. Reserveu. Ajunteu la xocolata fondant amb la llet, escalfeu al micro i barregeu bé. Reserveu. Barregeu bé la crema de galetes amb la llet. Reserveu. Bateu el iogurt perquè quedi cremós.

 

Munteu el got: capa de plàtan amb taronja, a sobre una mica de xocolata, la crema de galetes i finalment el iogurt. Adorneu amb sucre de caramel.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari