Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

RECEPTA: Pollastre de corral a la cassola amb ceba, carabassa i avellanes

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del pollastre de la Dolors
Pollastre de corral a la cassola amb ceba, carabassa i avellanes de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens regala aquest dijous una recepta amb una carn estrella que, de ben segur, agradarà a tota la família: el pollastre. Depenent dels que siguem, un pollastre de corral pot donar molt de si. Com són una mica grans, ella els parteix per la meitat, així per a quatre persones és perfecte, si són més, treu l'altra meitat i llestos.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4 persones

Mig pollastre de corral trossejat

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Enfarinar el pollastre i daurar en una cassola amb oli calent. Reservar. En aquest mateix oli posar les cebes tallades en juliana (a tires finetes), salar i ofegar durant uns 20 minuts a foc tirant a baix.

  

 

Mentre rentar la carabassa i posar-la amb pell i tot en un recipient apte per a microones, regar amb un fil d'oli, tapar amb film i connectar a potència màxima durant uns 6 minuts. Deixar refredar i amb l'estri adequat fer boletes, sense la pell, només la polpa.

 

Saltar en una paella amb una mica d'oli, daurar, salpebrar i afegir a la cassola del pollastre quan hagi passat el temps abans indicat. Rectificar de sal el guisat i coure 5 minuts tot junt. Fet.

 

L'apunt

La carabassa es cou amb pell, així tenim menys treball en pelar-la, que costa una mica.

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari