Catalunya Diari

Les propostes de la Dolors Mateu pel menú del dia de Nadal

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Les propostes nadalenques de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Sí, la Dolors Mateu ja sap que tots tenim els nostres plats tradicionals, però sempre va bé aportar coses noves, almenys algun aperitiu o les postres. Ens deixa una proposta pel dia de Nadal.

 

 

Aperitius

Pinxo de salmó, mango i coco

Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà

Foie micuit amb trompetes de la mort

 

Primer plat

Sopa de Nadal amb bolets i saquets de pasta fresca

Segon plat

Filet amb salsa de taronja

 

Postres

Cors cruixents amb farcit de gerds

Torró de xocolata al whisky amb ametlles

Bastonets de taronja confitada als dos xocolates

Llaços de pasta de full amb avellanes

 

L'apunt

Es pot fer la sopa tradicional de galets, la recepta d'Un bon brou (aquí)

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari