Catalunya Diari

RECEPTA: Quiche de brie i carabassó a l'aroma d'alfàbrega

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
Imatge del quiche de la Dolors Mateu
Imatge del quiche de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Que socorregudes i agraïdes són les quiches!, ens diu aquest dijous la Dolors Mateu. I és que a ella li solucionen més d'un sopar i com que de farciment admetent moltes variants només hem de mirar el que tenim a casa, que es complementin els ingredients i ja tenim un menjar per assaborir. Sona bé, oi? Doncs apunteu!

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients per a 4-6 persones

Massa brisa

  

  

gr

  

  

  

de

  

  

  

  

 

Elaboració

Prepareu la massa brisa, la col·loqueu en un motlle rodó baix i la coeu durant uns 15 minuts a 180°. Mentre talleu el carabassó ben rentat a rodanxes fines, millor amb una mandolina, poseu-lo en una paella amb un parell de cullerades d'oli d'alfàbrega, saleu i deixeu ofegar durant uns 5 minuts. Escorreu i reserveu. Guardeu l'oli.

 

Poseu a la base del pastís ja cuita el sofregit de tomàquet ben repartit, a sobre col·locareu el formatge brie, després de treure la part blanca, i tallat en làmines de 3-4 mm. de gruix.

  

 

Bateu en un recipient els ous, afegiu la llet, el formatge ratllat, salpebreu i aboqueu tot sobre del carabassó. Repartiu per sobre les llavors de rosella i coeu al forn preescalfat a 180° durant uns 20 minuts o fins que el pastís estigui quallat. Un cop tret el motlle, es ruixa la quiche amb l'oli d'alfàbrega que havíem reservat al principi. Es pot acompanyar amb una mica de sofregit de tomàquet.

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

Altres receptes de la Dolors Mateu que et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari