Catalunya Diari

RECEPTA: Quiche amb pigues

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la quiche amb pigues de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Si tenim ous, ceba, cansalada viada, podem fer una quiche, i si li afegim una mica de botifarra negra, serà una quiche amb pigues. Divertit oi? I saborós!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 4-5 persones

1 Massa brisa o quebrada 
1 ceba
125 gr de cansalada viada
4 ous
50 cc. de llet
Sal, pebre negre
2 c/s de formatge parmesà ratllat
Un tros de botifarra negra
Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

Fer o comprar la pasta brisa. Estendre la massa en un motlle prèviament oliat i enfarinat, o bé folrat amb paper d'enfornar, punxar la base, col·locar un paper d'enfornar que la cobreixi i dipositar cigrons a sobre per evitar que pugi. Coure, preescalfat el forn, a 180° durant uns 10-15 minuts. Tallar la ceba en juliana fina i coure-la en una paella amb una mica de sal i oli uns 15-20 minuts. Escorreu-la bé.

En un recipient batre els ous amb la llet, afegir la ceba, la cansalada tallada a tires fines, el formatge ratllat, sal i pebre. Posar damunt la massa cuita, repartir per sobre una mica de botifarra negra esmicolada i coure al forn a 180° uns 15-20 minuts fins que estigui quallat.
Es pot adornar amb un parell de rodanxes de botifarra negra.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari