RECEPTA: Amanida d'aranja, endívies i gambes

La recepta de la setmana de la Dolors Mateu
L'amanida d'aranges de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquest tipus d'amanida sempre queden bé a taula, perfectes per celebracions o simplement per animar la taula del diumenge. Pren i nota i triomfa amb aquesta recepta de la Dolors Mateu. 

 

 

Ingredients per a 4 persones

2 aranges de bona mida

  

  

  

  

  

 

Elaboració

Partiu les aranges per la meitat, traieu-ne la polpa i guardeu el suc que deixi anar.

  

 

Netegeu les endívies i els créixens, talleu les primeres a trossos petits.

  

 

Ompliu les aranges buides amb les endívies, l'aranja trossejada, les gambes i els créixens. Repartiu la salsa, a la que heu afegit el suc d'aranja que teníeu reservat, per sobre de les aranges farcides i tirem unes llavors de sèsam negre. Servir fred.

 

L'apunt

Si no trobeu aranges grans emprar una de petita per persona.

  

  

  

  

  

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari