Aquest tipus d'amanida sempre queden bé a taula, perfectes per celebracions o simplement per animar la taula del diumenge. Pren i nota i triomfa amb aquesta recepta de la Dolors Mateu.
2 aranges de bona mida
Partiu les aranges per la meitat, traieu-ne la polpa i guardeu el suc que deixi anar.
Netegeu les endívies i els créixens, talleu les primeres a trossos petits.
Ompliu les aranges buides amb les endívies, l'aranja trossejada, les gambes i els créixens. Repartiu la salsa, a la que heu afegit el suc d'aranja que teníeu reservat, per sobre de les aranges farcides i tirem unes llavors de sèsam negre. Servir fred.
Si no trobeu aranges grans emprar una de petita per persona.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?