Catalunya Diari

RECEPTA: Amanida de cigrons amb bacallà

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge d'una amanida de cigrons amb bacallà, recepta de la Dolors Mateu.
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

No és veritat que els llegums es mengen només a l'hivern. Dins l'amanida estan molt bones fresquetes i a més, per si soles, constitueixen un plat molt complet.
 
 

Ingredients per a 4 persones

300 grams de cigrons cuits
150 grams de tonyina en oli
1 pebrot vermell
1-2 cullerades soperes de tàperes
4-5 làmines de Bacallà curat (consulta l'enllaç
Aliño olivada (consulta l'enllaç
 
 

Elaboració

Posar en un bol per amanides els cigrons ben rentats i escorreguts, afegir el pebrot trossejat, les tàperes picades, la tonyina i el bacallà a trossos. Posteriorment, s'amaneix generosament amb l'olivada i barrejar bé. Reservar tapat a la nevera fins al moment de servir. 
 

L'apunt

Aquesta recepta es prepara la vigília, és millor que tots els sabors es barregin bé, per això, si es treballa o es fa vacances, a l'hora de dinar sols cal obrir la nevera i servir-se. Si a casa hi ha alguna persona celíaca, cal assegurar-se bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
 
 
 
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

Comentaris

envia el comentari