La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu
per Dolors Mateu dijous, 3 de setembre 2020 - 12:55h
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu
No és veritat que els llegums es mengen només a l'hivern. Dins l'amanida estan molt bones fresquetes i a més, per si soles, constitueixen un plat molt complet.
Posar en un bol per amanides els cigrons ben rentats i escorreguts, afegir el pebrot trossejat, les tàperes picades, la tonyina i el bacallà a trossos. Posteriorment, s'amaneix generosament amb l'olivada i barrejar bé. Reservar tapat a la nevera fins al moment de servir.
L'apunt
Aquesta recepta es prepara la vigília, és millor que tots els sabors es barregin bé, per això, si es treballa o es fa vacances, a l'hora de dinar sols cal obrir la nevera i servir-se. Si a casa hi ha alguna persona celíaca, cal assegurar-se bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?