Catalunya Diari

RECEPTA: Bescuit de llima

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del Bescuit de Llima de la Dolors Mateu

No us agrada tenir algun pa de pessic o similar a prop per tallar un trosset i anar picotejant?? A la Dolors Mateu sí, i aquest dijous ens explica un dels seus preferits!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ingredients per a 6 persones

150 gr. de mantega

  

  

  

  

  

  

Elaboració

Barregeu, en un robot de cuina, la mantega tova amb el sucre fins a formar una mescla cremosa.

  

  

Aboqueu la massa en un motlle prèviament untat amb mantega i enfarinat, poseu a coure al forn preescalfat a 180 ° durant uns 35-40 minuts. Deixeu temperar, desemmotlleu i abans de servir escampeu una mica de sucre en pols i adorneu amb unes tiretes de pell de llima.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari