Catalunya Diari

Recepta: 'Bizcoflan', pa de pessic i flam (dos en un)

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge del bizcochoflam de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La pregunta és: es fa en una sola cocció?. Quan un veu aquestes postres pensa que són dues delícies independents que s'han ajuntat per tenir un resultat molt saborós, però no, es fan alhora i la Dolors Mateu ens ensenya com.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Ingredients per a 6-8 persones

Per al flam:
3 ous
370 cc. de llet
90 gr de sucre
caramel líquid
Pel pa de pessic:
2 ous
40 gr.de sucre
40 gr. de farina
1/2 cuchta. de llevat.

Elaboració

Repartiu una mica de caramel líquid a la base del motlle que anem a emprar. Bateu tots els ingredients del flam i aboqueu-los en el motlle. Bateu els ous del pa de pessic amb el sucre fins que doblin el seu volum, uns 8-10 minuts, afegiu la farina i el llevat tamisats, barregeu amb cura.
Aboqueu aquesta barreja sobre l'anterior, amb compte i a poc a poc.

Introduïu al forn i al bany maria a 180° i coure uns 30 minuts. Comproveu que estigui quallat introduint una broqueta de fusta, ha de sortir neta. Deixeu refredar i desemmotlleu.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari