Catalunya Diari

RECEPTA: Bunyols de vent

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Bunyols de vent de la Dolors Mateu
La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una dolça i ràpida recepta | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recpeta de bunyols de vent. Fàcils de fer, i paga la pena fer-ne una bona colla, desapareixen molt de pressa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients

200 cc. d'aigua

  

  

  

  

  

  

  

  

Elaboració

Poseu en un cassó l'aigua, la mantega, el llard i la sal, quan s'hagin desfet els greixos i comenci a bullir, afegiu l'anís, després la farina de cop, remeneu amb una cullera de fusta fins a formar una bola que es desenganxi de les parets.

Deixeu refredar lleugerament i barregeu els ous, un a un i no poseu el següent fins que no hagi estat absorbit l'anterior. Poseu abundant oli en un cassó i aneu afegint, quan l'oli no estigui massa calent, petites boletes de massa fetes amb dues culleretes, un cop inflades i daurades, col·loqueu-les a sobre de paper de cuina, després passar-les per sucre.

L'apunt

No fregiu massa bunyols alhora, penseu que s'inflen i és millor que tinguin espai.

  

  

  

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari