Catalunya Diari

RECEPTA: Calamarsons amb ceba

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Els xipirons amb ceba de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recepta salada, deliciosa i perfecta per a cuinar qualsevol dia. Ella ens diu que, encara que fa mandra netejar-los, aconsella fer aquests calamarsets amb ceba i que, sobretot, cal tenir pa al costat. Avisats quedeu!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 4 persones

1 kg. de calamarsons
3 cebes
½ pebrot vermell
1 pebrot verd
1 c/c de pebre vermell dolç
1 c/c de pebre vermell picant
½ got de vi blanc
Julivert, sal
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Renteu els calamarsons i deixeu-los escórrer. En una cassola poseu oli, la ceba, el pebrot vermell i verd picats menuts, saleu, cuineu durant uns 10 minuts i afegir els calamars. Escampeu el pebre vermell dolç i el picant (al vostre gust) remeneu. Tireu el vi blanc i deixeu que es facin durant 25-30 minuts. Rectifiqueu de sal i espolseu-hi julivert picat.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari