La Dolors Mateu ens porta aquest dijous una recepta salada, deliciosa i perfecta per a cuinar qualsevol dia. Ella ens diu que, encara que fa mandra netejar-los, aconsella fer aquests calamarsets amb ceba i que, sobretot, cal tenir pa al costat. Avisats quedeu!
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
1 kg. de calamarsons
3 cebes
½ pebrot vermell
1 pebrot verd
1 c/c de pebre vermell dolç
1 c/c de pebre vermell picant
½ got de vi blanc
Julivert, sal
Oli d'oliva verge extra
Renteu els calamarsons i deixeu-los escórrer. En una cassola poseu oli, la ceba, el pebrot vermell i verd picats menuts, saleu, cuineu durant uns 10 minuts i afegir els calamars. Escampeu el pebre vermell dolç i el picant (al vostre gust) remeneu. Tireu el vi blanc i deixeu que es facin durant 25-30 minuts. Rectifiqueu de sal i espolseu-hi julivert picat.
Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?