Catalunya Diari

Recepta: Coca de ceba amb béicon

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la coca de béicon i ceba de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquests tipus de coca són ideals en qualsevol moment i pot dir-se que són ràpides de fer i ..... de menjar!!!!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients

Massa de pizza (aquí)
2 cebes
ceba fregida
5-6 tires de béicon
Sal, oli d'oliva verge extra

Elaboració

Peleu, talleu les cebes en juliana, a tires fines, i coeu-les, amb una mica de sal, en una paella amb oli fins que quedin transparents, uns 15-20 minuts. Doneu-li forma allargada a la massa de pizza, col·loqueu a sobre la ceba fregida i després les tires de béicon. Podeu al forn preescalfat a uns 180° uns 15-20 minuts o fins que estigui daurada.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari