RECEPTA: Coca de ceba amb cansalada viada

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Sabem que a la Dolors Mateu li agrada ensenyar-nos a fer receptes delicioses i ràpides i fàcils. Doncs, la d'aquesta setmana, a més de senzilla a l'hora d'elaborar-la, és fantàstica al paladar. «No us agraden aquest tipus de coques?», ens pregunta la Dolors. I la nostra resposta és: sí!, ja que són ideals en qualsevol moment i pot dir-se que ràpides de fer i... de menjar! Apunteu, que us confessem els ingredients i l'elaboració!

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Ingredients

Farina per a pizza o massa de pizza (aquí)  

Ceba fregida

Cansalada viada

 

Elaboració

Prepareu la massa de pizza seguint les indicacions del fabricant de la farina  per a pizza i deixeu-la reposar ½ hora, tapat en un lloc càlid. 

Si es fa la massa casolana, seguiu  les indicacions aquí.

Treballeu la massa i doneu-li una forma allargada amb el corró de pastisseria, repartiu per sobre la ceba fregida i tires fines de cansalada viada.

Coeu-les al forn preescalfat a 180º uns 15-20 minuts o fins que estiguin dauradetes. 

 

L'apunt

Noposo quantitats ja que en sortiran depenent de la mida de les coques, si us agrada amb més o menys ceba. 

 

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tan si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Cada dijous a LleidaDiari.cat t'oferim una nova recepta bona, fàcil, ràpida i de proximitat. Aquesta és una bona ocasió per aprendre a cuinar o per a millorar les tècnies ja apreses. També per a innovar amb noves elaboracions i obrir-te el camí a noves experiències culinàries. No importa el nivell que tinguis a la cuina, la Dolors Mateu t'explicarà el seus secrets perquè triomfis com el que més. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?

 

També et poden interessar...

 



Comentaris

envia el comentari