Catalunya Diari

Recepta: Coca fullada de cabell d'àngel

La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu

Imatge de la coca fullada de la Dolors Mateu
La recepta de la setmana de la mà de la Dolors Mateu | Dolors Mateu

Aquesta coca no necessita molts ingredients, ni molta elaboració i el resultat és sempre excel·lent.
Amb massa fullada, cabell d'àngel i poc més podem tenir una coca de les que es mengen sense adonar-se.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ingredients per a 6-8 persones

2 làmines de pasta de full
6-7 c/s de confitura de cabell d'àngel
4-5 c /s de sucre
uns pinyons
1 ou

Elaboració

A sobre d'una safata de forn poseu paper d'enfornar i una làmina de pasta de full, punxeu amb una forquilla tot el damunt. Esteneu cabell d'àngel per sobre deixant un marge als costats d'un centímetre aproximadament, pinteu aquest marge amb ou batut.

Tapeu amb l'altra làmina de pasta de full, segelleu bé les vores pressionant amb una forquilla. Punxeu també aquesta pasta de full perquè no pugi massa i pinteu-la amb l'ou batut, després repartiu sucre i els pinyons. Poseu al forn preescalfat a 200 º durant uns 25-30 minuts. Deixeu refredar sobre una reixeta i abans de servir, tireu sucre glacé.

Aquesta i moltes receptes més les podràs trobar al Blog de cuina de la Dolorss. En aquest espai, la Dolors et presenta plats de totes les varietats, per a tots els gustos i de diferents elaboracions. Tant si ets un apassionat de la cuina, com si acabes d'endinsar-te, no et perdis els seus consells i comença ja a seguir-la. Nosaltres, t'esperem la setmana vinent amb una nova recepta. Encenem els fogons?


Comentaris

envia el comentari